We aim for zero emission.

Over AIMZ.

Snel schakelen, duurzaam verbinden.


AIMZ is een spin-off van IQ support en heeft veel ervaring met projecten in datacenters. Daar hebben ze energiesystemen 50% efficiënter gemaakt door digitaliseren. Dit is nu beschikbaar gemaakt voor vastgoed. 

Hierdoor worden gebouwen efficiënter door ze online aan te sluiten op de rekenkracht van datacenters. Dit maakt ons een doelgerichte partner voor bedrijven en organisaties op de weg naar zero emission. 


Margriet de Jong

Margriet de Jong

Enthousiaste en betrokken spin in het web. Geeft het team en directie support in projecten en bedrijfs- en productontwikkeling. IJzersterk in organisatie en planning. Blijft rustig en houdt overzicht. Was voorheen zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Weet daardoor wat er speelt en wat belangrijk is voor bedrijven, leveranciers en medewerkers. Dankzij die achtergrond legt ze makkelijk verbindingen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 


Piet Jan Bloem

Piet Jan Bloem

Oprichter van IQ support. Zijn grote kracht ligt in het technisch managen van complexe installatieprojecten in vastgoed en datacenters. Veel grote internationale organisaties maakten al gebruik van zijn expertise in het effiënter en bedrijfszeker maken van installaties. Houdt iedereen scherp. Duidelijk, inhoudelijk, onafhankelijk en creatief. Omdat hij ook heeft gefunctioneerd als manager en projectleider in de installatietechnische branche, weet hij exact wat er in de markt speelt.


Inloggen NL | EN | Contact