Selecteer een pagina

Gedrevenheid is de eerste stap naar resultaat

AIMZ is een spin-off van IQ support en heeft veel ervaring met projecten in datacenters. Daar hebben ze energiesystemen 50% efficiënter gemaakt door te digitaliseren.

AIMZ maakt die kennis beschikbaar voor vastgoed. Gebouwen worden efficiënter door ze, via het internet, aan te sluiten op de rekenkracht van datacenters. 


Margriet de Jong

Margriet de Jong

Enthousiaste en betrokken spin in het web. Geeft het team en directie support in projecten en bedrijfs- en productontwikkeling. IJzersterk in organisatie en planning. Blijft rustig en houdt overzicht. Was voorheen zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Weet daardoor wat er speelt en wat belangrijk is voor bedrijven, leveranciers en medewerkers. Dankzij die achtergrond legt ze makkelijk verbindingen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 


Piet Jan Bloem

Piet Jan Bloem

Oprichter van IQ support. Zijn grote kracht ligt in het technisch managen van complexe installatieprojecten in vastgoed en datacenters. Veel grote internationale organisaties maakten al gebruik van zijn expertise in het effiënter en bedrijfszeker maken van installaties. Houdt iedereen scherp. Duidelijk, inhoudelijk, onafhankelijk en creatief. Omdat hij ook heeft gefunctioneerd als manager en projectleider in de installatietechnische branche, weet hij exact wat er in de markt speelt.


Inloggen NL | EN | Contact