We aim for zero emission.

Over AIMZ.

Snel schakelen, duurzaam verbinden.


AIMZ is een spin-off van IQ support en heeft veel ervaring met projecten in datacenters. Daar hebben ze energiesystemen 50% efficiënter gemaakt door digitaliseren. Dit is nu beschikbaar gemaakt voor vastgoed. 

Hierdoor worden gebouwen efficiënter door ze online aan te sluiten op de rekenkracht van datacenters. Dit maakt ons een doelgerichte partner voor bedrijven en organisaties op de weg naar zero emission. 


René Mulders

Rene Mulders

Oprichter van IQ support. Volledig thuis in het managen van grote internationale projecten in vastgoed en datacenters. Een schat aan ervaring op het gebied van commissioning en projectmanagement. Betrokken teammanager en de stuwende kracht in een team. Resultaatgericht, praktisch en onafhankelijk. Was voor zijn tijd bij IQ Support actief als bedrijfsleider, manager en directeur in de wereld van installatietechniek. Spreekt hierdoor de taal van alle lagen van de werkvloer.


Piet Jan Bloem

Piet Jan Bloem

Oprichter van IQ support. Zijn grote kracht ligt in het technisch managen van complexe installatieprojecten in vastgoed en datacenters. Veel grote internationale organisaties maakten al gebruik van zijn expertise in het effiënter en bedrijfszeker maken van installaties. Houdt iedereen scherp. Duidelijk, inhoudelijk, onafhankelijk en creatief. Omdat hij ook heeft gefunctioneerd als manager en projectleider in de installatietechnische branche, weet hij exact wat er in de markt speelt.


Margriet de Jong

Margriet de Jong

Enthousiaste en betrokken spin in het web. Geeft het team en directie support in projecten en bedrijfs- en productontwikkeling. IJzersterk in organisatie en planning. Blijft rustig en houdt overzicht. Was voorheen zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Weet daardoor wat er speelt en wat belangrijk is voor bedrijven, leveranciers en medewerkers. Dankzij die achtergrond legt ze makkelijk verbindingen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. 


Gerard de Boer

Gerard de Boer

Een rasechte verbinder, mensgericht, gedreven en innoverend. Daarmee bewezen bouwer van ‘coalition-of-the-willing’. Brengt veel ervaring mee als strategisch adviseur voor provinciale en landelijke overheden en internationale ondernemingen. Werkte in Nederland, Engeland, Amerika, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Slowakije. Zet zijn expertise in bij complexe en delicate vraagstukken op het snijvlak van business-strategie, positionering, marketingcommunicatie en lobby.


NL | EN | Contact